Верифицирано

Шиптарка популација

17:44 Jul 26 2020 Скопје

Шиптарка популација Шиптарка популација
Опис
На фб портал #СителТВ е обајавена изјавата на Хашим Тачи за тоа да стане вицепремиер каде што е лоциран коментар со говор на омраза поради етничка и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0