Верифицирано

Еврејка курветина невидена

16:37 Jul 26 2020 Скопје

Еврејка курветина невидена Еврејка курветина невидена
Опис
На фб страна #КриминалитенаВМРО на митинг организирано од ВМРО поради гаф е лоциран коментар со говор на омраза поради етничка, политичка припадност и родов идентитет.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0