Верифицирано

Племе Циганоскопско

16:27 Jul 26 2020 Скопје

Племе Циганоскопско Племе Циганоскопско
Опис
На фб портал #Опуштено.мк е објавено дека е избришано Република Македонија од новиот статут на ВМРО каде е лоцирано коментар со говор на омраза поради етничка и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0