Верифицирано

Умрете комунисти

22:54 Jun 29 2014 Probishtip, Macedonia (FYROM)

Умрете комунисти
Опис
Текстот УМРЕТЕ КОМУНИСТИ, е напишан на тансформатор помеѓу згради во Пробиштип
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

12:07 Jun 23, 2014

Струга, 0 Kms

Говор на омраза

13:38 Jun 30, 2014

Радовиш, 0 Kms

statija vo tocka

13:38 Aug 28, 2014

na net go procitav, 0 Kms

Ширење на омраза од претставник на собранието на Македонија и јавни личности{

13:08 Oct 15, 2014

http://lider.mk/2014/10/15/ermira-mehmeti-adelina-i-tuna-se-oglasija-za-vcerasnuot-incident/, 0 Kms