Верифицирано

Зошто ги дупиш шарените куртони, педери и курви кога ги знаеш одговорите

11:18 Jun 23 2020 Скопје

Опис
На ден 23.06.2020-та година, во 11:18 часот е нотиран говор на омраза поради политичка припадност/пол и род/сексуална ориентација и родов идентитет, објавен како коментар од твитер профилот @mojtocak. На споделен пост во кој се пишува за објавените политички бомби, кои се однесуваат на екс директорот на Фондот за здравствено осигурување Ден Дончев, тој коментира „зошто ги дупиш шарените куртони, педери и курви кога ги знаеш сите одговори?“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0