Верифицирано

Циганиште па уште и Габриел

12:40 Jun 29 2020 Скопје

Циганиште па уште и Габриел Циганиште па уште и Габриел Циганиште па уште и Габриел Циганиште па уште и Габриел Циганиште па уште и Габриел Циганиште па уште и Габриел Циганиште па уште и Габриел Циганиште па уште и Габриел Циганиште па уште и Габриел Циганиште па уште и Габриел Циганиште па уште и Габриел Циганиште па уште и Габриел
Опис
На фб портал е објавено дека син на познат политичар Амди Бајрам - Габриел Бајрам има направено сообраќајка и се има физички пресметано со луѓето со кој имам сообраќајка, каде следат коментари со говор на омраза поради политичка и етничка припадност.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0