Верифицирано

Во мое време ги викаа курви – сега се старлети, инфлуенсерки, водителки?

17:41 Jun 21 2020 Скопје

Опис
На ден 21.06.2020-та година во 17:41 часот, е забележан е говор на омраза поради пол и род на твитер профилот на водителот Јанко Илковски. Во постот тој напишал „У мое време ги викаа курви. Како е денес? Старлети, инфлуенсерки, водителки...???“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0