Верифицирано

Не признавам шиптар кој не се разбира во градежништво, коли, дрога и муниција

17:09 Jun 5 2020 Скопје

Опис
На ден 05.06.2020-та година, во 17:09 часот е забележан говор на омраза поради етничка припадност, објавен од твитер профилот @GlupaFinta. Во твиот пишува „Не признавам шиптар кој не се разбира во градежништво, коли, дрога и оружје.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0