Верифицирано

Реално е после шиптар, да имаме премиер албанец

08:06 Jun 6 2020 Скопје

Опис
На ден 06.06.2020-та година, во 08:06 часот, нотиран е говор на омраза поради етничка припадност/политичка припадност, објавен од твитер профилот @Кењара. Во твитот пишува „Па ок реално е после премиер шиптар, да имаме и премиер албанец.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0