Верифицирано

Има ли шиптар што убил некого а да нема слика со Заев

19:46 May 9 2020 Скопје

Опис
На ден 09.05.2020-та година, во 19:46 часот, регистриран е говор на омраза поради етничка припадност, објавен од твитер профилот @Igor_rujo. Твитот се однесува на инцидентот со пукањето на излетничкото место Матка, при што прашува „Има ли шиптар што убил некого или пукал некого, а да нема слика со Заев или Пендаровски?“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0