Верифицирано

Коа ќе пораснам сакам шиптар да бидам

23:03 May 9 2020 Скопје

Опис
На ден 09.05.2020-та година, во 23:03 часот, регистриран е говор на омраза поради етничка припадност, објавен од твитер профилот @Gari0309129. На споделениот твит напишал „Јааа!!! Ко че пораснем!! Сакам!! Шиптар да бидем!!!“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0