Верифицирано

Фејсбук корисник кој повикува на насилство

15:49 Mar 24 2020 Скопје, Водно

Фејсбук корисник кој повикува на насилство
Опис
Овој Фејсбук корисник константно објавува постови за повик на насилство кон јавни лица, било политичари или медиумски работници, новинари, итн.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Јавен настан: Друго
препорачан орган од полицијата:: МВРДали пријавивте на друго место?: Не пријавив на друго место

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст: 30
Висина: 185
Боја на коса: Кафена
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн): Тетоважа на една рака

Веродостојност: UP DOWN 0