Верифицирано

Немат блиски до Сдс и нормално ЗАТОА што се ЦИГАНИ

00:32 Mar 23 2020 Скопје

Немат блиски до Сдс и нормално ЗАТОА што се ЦИГАНИ Немат блиски до Сдс и нормално ЗАТОА што се ЦИГАНИ Немат блиски до Сдс и нормално ЗАТОА што се ЦИГАНИ Немат блиски до Сдс и нормално ЗАТОА што се ЦИГАНИ Немат блиски до Сдс и нормално ЗАТОА што се ЦИГАНИ Немат блиски до Сдс и нормално ЗАТОА што се ЦИГАНИ Немат блиски до Сдс и нормално ЗАТОА што се ЦИГАНИ Немат блиски до Сдс и нормално ЗАТОА што се ЦИГАНИ Немат блиски до Сдс и нормално ЗАТОА што се ЦИГАНИ Немат блиски до Сдс и нормално ЗАТОА што се ЦИГАНИ
Опис
По одлуката и промовирање на владата просторот Карпалак каде што престојуваат војниците и најавата ид 200 луѓе враќање во Македонија ќе бидат ставени во карантин, доага до измени и од 200 луѓе само 9 души музичари се ставени во несодветни услови во време на пандемија каде хигиената е на прво место се прави од страна на државата дискриминација и плус на социјалните мрежи се коментира со говор на омраза.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0