Верифицирано

Лубриканти има, маски нема – педерска влада

13:02 Mar 13 2020 Скопје

Опис
На ден 13.03.2020-та година, во 13:02 часот е нотиран говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @Skitnikot7. Во постот пишува „лубриканти има, медицински маски нема! Педерска влада.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0