Верифицирано

Кукасти крстови на штабовите на СДСМ во Прилеп

10:15 Apr 1 2014 Прилеп

Кукасти крстови на штабовите на СДСМ во Прилеп Кукасти крстови на штабовите на СДСМ во Прилеп
Опис
Ноќта спроти 1ви април, непознати сторители нацртале кукасти крстови на неколку штабови на СДСМ во Прилеп. Веднаш до кукастиот крст бил напишан и заокружен редниот број 1, кој е реден број на друг претседателски кандидат.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Градоначалник педер

23:08 Jan 10, 2020

Прилеп, 1.72 Kms

Добар комуњар само мртов комуњар

19:02 May 04, 2020

Прилеп, 1.72 Kms

Ќе поцркате сите гниди предавнички

20:13 Jun 01, 2020

Прилеп, 1.72 Kms