Верифицирано

Само сапун правење на плоштад мрсно месо

01:00 Mar 13 2020 Скопје

Само сапун правење на плоштад мрсно месо Само сапун правење на плоштад мрсно месо Само сапун правење на плоштад мрсно месо Само сапун правење на плоштад мрсно месо Само сапун правење на плоштад мрсно месо Само сапун правење на плоштад мрсно месо
Опис
Поради преименување на имињара на школите во албански херои политичарот Артан Груби даде изјава и на коментари на неговата изјава се лоцирани говор на омраза поради етничка и политичка припадност и оправдување на геноцид.
Повеќе податоци
Кривични дела: Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0