Верифицирано

Гласајте за СДС - Заев Струмички педер

00:46 Mar 13 2020 Скопје

Гласајте за СДС - Заев Струмички педер Гласајте за СДС - Заев Струмички педер Гласајте за СДС - Заев Струмички педер Гласајте за СДС - Заев Струмички педер Гласајте за СДС - Заев Струмички педер Гласајте за СДС - Заев Струмички педер
Опис
На прес конференција за настанатата ситуација со корона вирусот, лидерите на политичките партии беа свикани на состанок за дефинирање за почетокот на кампањата да биде во склад со владините мерки против ширењето на вирусот политичарите на албанските партии дава интервју на албански јазик и се лоцирани коментари со говор на омраза поради етничка и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0