Верифицирано

Палмер и Заев живи нема да останите

22:48 Mar 9 2020 Скопје

Палмер и Заев живи нема да останите
Опис
На официјалниот ФБ профил на порталот 365.мк, објавен е текст поврзан со интервјуто на Палмер кое пак е поврзано со нашата држава, моменталната состојба и Преспанскиот договор. На ФБ постот има голем број на коментари од кои најголем дел се говор на омраз, како на пример: „Палмер ако дојдиш во Македонија заедно со Зајко на бесилка еден нема да ве оставиме жив..“, „шпиум на циа“, „педер, рекетар“ и сл..
Повеќе податоци
Кривични дела: Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0