Верифицирано

Порано вмро-вците беа небањати, сега све се испомеша

08:50 Mar 9 2020 Скопје

Опис
На ден 09.03.2020-та година, во 08:50 часот, регистриран е говор на омраза поради политичка припадност насочен кон политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, а објавен од твитер профилот @tomass0n. Во постот пишува „Порано се знаеше вмро-вците беа небањати, сега све се испомеша.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0