Верифицирано

Ниеден шиптар не зборува за корона – имаат имунитет?

01:18 Mar 27 2020 Скопје

Опис
На ден 27.02.2020-та година, во 01:18 часот, регистриран е говор на омраза поради етничка припадност, објавен како од твитер профилот @siljanstrkot2. Во постот пишува „Ни еден шиптар не зборува за корона вирус. #ИМУНИТЕТ“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0