Верифицирано

„Поништување за тебе Шиптар, Стоко “

17:02 Feb 20 2020 Скопје

„Поништување за тебе Шиптар, Стоко “ „Поништување за тебе Шиптар, Стоко “ „Поништување за тебе Шиптар, Стоко “ „Поништување за тебе Шиптар, Стоко “ „Поништување за тебе Шиптар, Стоко “ „Поништување за тебе Шиптар, Стоко “ „Поништување за тебе Шиптар, Стоко “ „Поништување за тебе Шиптар, Стоко “
Опис
На facebook објава од портал е објавена изјавата на преседателот на собранието Талат Џафери во однос за законот за јавно обвинителство каде се лоцирани коментари со говор на омраза кон етничка заедница.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0