Верифицирано

Додека шиптарите ви ја кројат судбината во Собрание, вие седете дома

07:05 Feb 12 2020 Скопје

Опис
На ден 12.02.2020-та година, во 07:05 часот е нотиран говор на омраза поради етничка припадност/политичка припадност, објавен од твитер профилот @Mandanata1. Авторот пишува „Додека шиптарите ви ја кројат судбината во Собранието, МАКЕДОНЦИ седете си дома и бојкотирајте си!!! Наздравје Законот за амнестија на Заев и предавниците.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0