Верифицирано

Дали е нормално да гледаме сцени на филмови со љубов на педери

17:20 Feb 11 2020 Скопје

Опис
На ден 11.02.2020-та година, во 17:20 часот е нотиран говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @CrniotV. Во постот, авторот прашува „Дали е нормално да гледаме на американскиве филмови како има по добри 10-15 минути сцени со љубов на педери?“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0