Верифицирано

педериште предавничко северџганско

22:53 Feb 13 2020 Скопје

педериште предавничко северџганско
Опис
Порталот 365.мк на својата ФБ фан страна на 11.02.2020 година го обајви статусот на министерот Димитров посветен на гласањето на протоколот за влез во НАТО во Собранието на РСМ. Коментарите на постот (142 коментари) изобилуваат со говор на омраза, како на прмер „педериште предавничко северџанско“, „народот ќе ви суди со бесилка“, „за идиоти и предавниц бесилка на камен мост„ и слично..
Повеќе податоци
Кривични дела: Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0