Верифицирано

„Такви како тебе треба да се затворат до крајот на животот“

16:16 Jan 31 2020 Скопје

„Такви како тебе треба да се затворат до крајот на животот“ „Такви како тебе треба да се затворат до крајот на животот“ „Такви како тебе треба да се затворат до крајот на животот“
Опис
На facebook е постирано објава за Боки 13 каде на коментарите на објавата беше лоцирано говор на омраза поради сексуална определба.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0