Верифицирано

Цркнете северџани еден да не остане – за свет без комуњари и шиптари

11:05 Jan 10 2020 Скопје

Опис
На ден 10.01.2020-та година, во 11:05 часот е нотиран говор на омраза поради политичка припадност/етничка припадност, објавен од твитер профилот @a_be__e_be. Авторот на твитот пишува „Браво за РТЛ Хрватска. Македонија ја пречекува Украина. Цркнете северџани, еден да не останит, копилиња за кои ништо не е свето. За свет без комуњари и шиптари.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0