Верифицирано

Владата на зајко, швалери и педери

01:17 Jan 9 2020 Скопје

Опис
На ден 09.01.2020-та година, во 01:17 часот е нотиран говор на омраза поради политичка припадност/сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @Siljanstrkot2. Во споделениот пост, авторот напишал „Владата на зајко, швалери и педери“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0