Верифицирано

Педери и лезбејки изгнетете се во дуп

02:07 Jan 10 2020 Скопје

Опис
На ден 10.01.2020-та година, во 02:07 часот е забележан говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @rkatumpa. Во постот, авторот пишува „педери и лезбејки оди изгнетете се в дуп и не замарајте ајде дека не сте прифатени од општеството.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0