Верифицирано

Одродени педери, лезбејки и велепредавници - дел од СДС

03:55 Jan 12 2020 Скопје

Опис
На ден 12.01.2020-та година, во 03:55 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет/политичка припадност, објавен од твитер профилот @JNaumoski. Авторот на твитот напишал „има ли некој од одродените малоумници, аболицирани криминалци, лустрирани кодоши, педери и лезбејки, пијаници, наркомани и велепредавници, а да не се дел од СДС?“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0