Верифицирано

Говор на омраза

21:34 Jan 12 2020 Скопје

Говор на омраза Говор на омраза Говор на омраза
Опис
Говор на омраза поради етничка припаднос кон градоначалникот на Општина Шуто Оризари Курто Дудуш.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук
Јавен настан: Друго
Дали пријавивте на друго место?: Не пријавив на друго место

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0