Верифицирано

Исто ко родител за својот син педер да каже – барем дупи нешто

00:14 Jan 6 2020 Скопје

Опис
На ден 06.01.2019-та година, во 00:14 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @Kaurkata903. Во постот пишува „да речеш за сегашната власт “барем се гради нешто“ е исто ко родител за својот син педер да рече “барем дупи нешто.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0