Верифицирано

Сиот талог од курви и педери не вреди колку еден единствен ден во животот

04:25 Sep 24 2019 Скопје

Опис
На ден 24.09.2019-та година, во 04:25 часот е нотиран говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет/пол и род, објавен од твитер профилот @Serpentiginum. Говорот на омраза се забележува во првиот дел од постот каде се наведува дека „сиот талог од политичари, бизнисмени, педери, курви, не вредни ниту приближно колку еден единствен ден во нашиот живот.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0