Верифицирано

Политичарите се педери, барем комуњарите

09:31 Sep 29 2019 Скопје

Опис
На ден 29.09.2019-та година, во 09:31 часот е нотиран говор на омраза поради различна сексуална ориентација/политичка припадност, објавен од твитер профилот @pickumater7. Во постот се наведува дека „политиката можеби е курва, но политичарите се педери, барем комуњарите, северџани“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0