Верифицирано

Авандарден исламист може да ебе и 9 годишни момчиња

01:54 Oct 27 2019 Скопје

Опис
На ден 27.09.2019-та година, во 01:54 часот, регистрирано е говор на омраза поради религија и религиско уверување, објавен на твитер профилот @Shushmula. Во постот пишува „авангарден исламист може да ебе и 9 годишни момчиња.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0