Верифицирано

Што размислува шиптар во зоолошка?

03:52 Sep 13 2019 Скопје

Опис
На ден 13.09.2019-та година, во 03:52 часот е нотиран говор на омраза поради различна етничка припадност, објавено од твитер профилот @GlupaFinta. Во споделениот пост се вели „Што размислува шиптар во зоолошка? - Како можеш да ебеш жирафа, кога пичката и е толку високо.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0