Верифицирано

Во Европа не се бараат вредности туку педери и параноични феминистки

07:57 Sep 11 2019 Скопје

Опис
На ден 11.09.2019-та година, во 07:57 часот е нотиран говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет/пол и род, објавено од твитер профилот @severgjano. Во потсот вели дека во Европа нема место за оние кои си ја сакаат татковината, туку како што наведува „таму се бараат педери, параноични феминистки, продадени души, кодоши.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0