Верифицирано

Кур од педери не можеш да дигнеш

14:08 Sep 11 2019 Скопје

Опис
На ден 11.09.2019-та година, во 14:08 часот е нотиран говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавено од твитер профилот @shilikurant. Тој пишува „едно време само Мањифико беше педери, сега кур од педери не можеш да дигнеш.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0