Верифицирано

Како е можно скриени педери да фураат во околина со девојки?

13:46 Sep 9 2019 Скопје

Опис
На ден 09.09.2019-та година, во 13:46 часот е нотиран говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @Gologazov. Говорот на омраза е насочен кон ЛГБТИ заедницата пишувајќи дека „И ова не знам кој пат ми е во животот – скриени педери кои фураат поради околина со девојки. Како е можно тоа? Како не се гадат од самите себе? Или е некој страв не би знаел. Ама е гадно.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0