Верифицирано

Не сум диктатор – педер сум!

11:27 Sep 6 2019 Скопје

Опис
На ден 06.09.2019-та година, во 11:27 часот е нотиран говор на омраза поради различна политика припадност/сексуална ориентација и родов идентитет, објавено од твитер профилот @bryonybree. На споделена насловна страница од неделникот „Фокус“, каде носечко интервју е со премиерот Заев, авторот пишува „Не сум диктатор. Педер сум!“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0