Верифицирано

Штета да си квалитетен обвинител, а да ти дише шиптар со пиштол во врат

06:49 Sep 5 2019 Скопје

Опис
На ден 05.09.2019-та година, во 06:49 часот, регистрирано е говор на омраза поради различна етничка припадност, објавен од твитер профилот @svoja_na_svoeto. Авторката пишува „Штета да си квалитетен обвинител, а да ти дише шиптар со пиштолот во врат.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0