Верифицирано

Голи педери се сликаат на плажа – некој престиж е?

09:51 Sep 2 2019 Скопје

Опис
На ден 02.09.2019-та година, во 09:51 часот е нотиран говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавено од твитер профилот @Gologazov. На споделениот пост, тој пишува дека „во лето имаме класика: голи педери се сликаат на плажа. Као некој престиж е?“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0