Верифицирано

За жал, не е еден, врие педери

11:35 Aug 13 2019 Скопје

Опис
На ден 13.08.2019-та година, во 11:35 часот, регистриран е говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @DomakjinChoek. Авторот пишува „За жал не е еден. Врие педери.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0