Верифицирано

Ја посравте Македонија – педери, лезбејки, клептомани и предавници

15:54 Aug 10 2019 Скопје

Опис
На ден 10.08.2019-та година, во 15:54 часот е нотиран говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет/политичка припадност, објавено од твитер профилот @pitonzmija. Авторот пишува „Се посравте. Ја посравте Македонија. Педери, лезбејки, клептомани и предавници. 1 изборна единица и оставка во среда“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0