Верифицирано

Дали сите педери во Македонија се рекетари?

02:50 Aug 9 2019 Скопје

Опис
На ден 09.08.2019-та година, во 02:50 часот, регистриран е говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @krizovski. Тој прашува „Дали сите пeдери во Скопје се и рекетари?“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0