Верифицирано

Уште педерските бракови да се легализираат и се да тргне во обратен правец

20:25 May 4 2019 Скопје

Опис
На ден 04.05.2019-та година, во 20:25 часот, регистиран е говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавено од твитер профилот @ibekjarov. Тој пишува „уште педерски бракови да се признаат во Македонија и тотално се ќе биде тргнато во погрешен правец“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0