Верифицирано

Има ли друга стока во Кичево освен комуњари?

20:22 Apr 22 2019 Скопје

Опис
На ден 14.04.2018-та година, во 05:56 часот е забележан говор на омраза поради различна политичка припадност, објавено од твитер профилот @orovniknik. Тој во коментар под друг пост прашува „Има ли друга стока во Кичево освен комуњари?“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN -1