Верифицирано

Ќе славиме смрт за соросоидите ебани

23:49 Apr 21 2019 Скопје

Опис
На ден 21.04.2019-та година, во 11:49 часот е нотиран говор на омраза поради различна политичка припадност, објавено од твитер профилот @СТОЕВ МИТКО. Авторот споделил фотографија од кандидатката за претседател Гордана Силјановска – Давкова, на која пишува „Ќе славиме ли“, при што авторот коментира со зборовите „Ќе славиме, смрт за соросоидите ебани“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0