Верифицирано

'' ovcarka''

14:19 Apr 15 2019 Скопје

Опис
На ден 13.04 (Сабота) 2019 година, на социјален медиум фејсбук профил со име '' Seir'' објавува видео од телевизиска дебата на која присуствувала Професорката Гордана Сиљановска Давкова.
При објавата на видеото е напишан коментар со говор на омраза поради пол и род. Коментарот гласи :
'' Greota ova lici na ovcarka povise ''
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0