Верифицирано

"СМРТ ЗА ОВИЕ ЗЛОЧИНЦИ НА МАКЕДОНИЈА ПРЕДАВНИЦИ НА СИТЕ ПОЛИЊА"-Говор на омраза поради политичка припадност

23:27 Apr 12 2019 Скопје

Опис
На дел 11.04.2019 (Четврток) забележан е говор на омраза поради политичка припадност во коментар на објава во Фејсбук групата "Македонија е Се Што Имаме Друга Татковина Ние Немаме.". Коментарто е оставен од тсрана на лицето Благоја Николоски. Коментарот гласи:"СМРТ ЗА ОВИЕ ЗЛОЧИНЦИ НА МАКЕДОНИЈА ПРЕДАВНИЦИ НА СИТЕ ПОЛИЊА".
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0