Верифицирано

УСАИД финансира терористи, педери и сета багра на светот

23:15 Apr 1 2019 Скопје

Опис
На ден 01.04.2019-та година, 11:15 часот, на твитер профилот @Lacipapak, е регистрирано говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет. Авторот коментира дека „УСАИД финансира терористи, сатанисти, педери и сета багра на овој свет“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0